Shtëpia është rehati, është gjë e bukur

Kompania e ndërtimit Ideali- M.

Kompania e ndërtimit "Ideali-M"

Mirësevini në faqen e kompanisë tonë

Punët tokësore

Ndërmarrja kryen të gjitha punët tokësore të ndërtimtarisë si p.sh. rrëmihja, kanalizime, nivelizimi, pastrimi etj

Vazhdo...>

Punët e betonit

Ndërmarrja kryen të gjitha punët tokësore të ndërtimtarisë si p.sh. rrëmihja, kanalizime, nivelizimi, pastrimi etj.

Vazhdo...>

Punët muratuese dhe detalet tjera

Ndërmarrja kryen të gjitha punët muratuese të ndërtimtarisë me shumë përkushtim dhe profesionalitet falë stafit të saj.

Vazhdo... >
Nga punët e fundit

Përfundim i punëve të vrazhda


Një shembull i përfundimit të një projekti nga faza përgaditore deri tek kulmi dhe punët e vrazhda në përgjithësi.

Projektimi i një shtëpie


Kompania jonë së bashku me bashkëpunëtorët e vet, mund tu ofroi përpos ndërtimit të shtëpive edhe ndërtimin e planit arkitektonik. Me mundësi të shumta zgjedhjeje dhe përshtatje sipas dëshirave tuaja dhe sipas parcelës së ndërtimit..


Model detal i shtëpisë së përfunduar


Model shtëpie i përfunduar me detalet e fundit.


Shërbimet tona

Mbështetje e plotë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Cilësi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Rregullim hapsinor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Dizajn i bukur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Kornize pune

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Komunikim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

 • Përgaditja e punëve tokësore

  Kompania jone se bahku me partneret e saj dhe me makinerine tone ju mundeson qe te kryeni fazen pergaditore te punishtes. Duke perfshi rrafshimin, bartjen e mbeturinave tokesore, hapjen e kanalizimeve, hapjen e bazamenteve dhe podrumeve.

 • Planifikimi i objektit tuaj

  Kompania jone, mundeson realizimin e objekteve tuaja ne baze te planit arkitektonik qe ju posedoni. Ne gjithashut se bashku me partneret tone mund tu ofrojme edhe dizajnimin paraprak te te objektit, Ose tu propozojme modele te ndryshme.

 • Ndertimi i puneve te vrazhda

  Kompania jone pas dy fazave te para ju mundeson finalizimin e suksesshem te puneve te vrazhda te shtepise, muratosjen dhe te detalet e tjera. Per sherbimet tona ne ofrojme cilesi te larta dhe si pasoje e seciles ju do te jeni te garantuar ne afatgjate per objektin tuaj.

 • Ndërmarrja kryen të gjitha punët e betonit të ndërtimtarisë si p.sh. themelet, rrethojat, konstruktet, shtyllat etj.;

 • Punët muratuese dhe fasadat: Ndërmarrja kryen të gjitha punët muratuese të ndërtimtarisë me shumë përkushtim dhe profesionalitet falë stafit të saj. -

 • Punët tokësore: Ndërmarrja kryen të gjitha punët tokësore të ndërtimtarisë si p.sh. rrëmihja, nivelizimi, pastrimi etj.